Wenskaarten

Paperclip is de enige totaalleverancier op het gebied van wenskaarten. Dat betekent dat we een allesomvattende collectie hebben, waarbij we alle denkbare segmenten invullen. Daarnaast zijn we continu bezig innoverende concepten uit te brengen en om onze collectie te ver- nieuwen. Bovendien streven we naar de beste kwaliteit van onze producten zowel fysiek als commercieel.

Nieuwe collecties

everyday collecties

Met ruim 40 actuele molenconcepten hebben wij de grootste wenskaartencollectie van de Benelux. Bovendien introduceren we jaarlijks minimaal 10 nieuwe molenconcepten en vernieuwen we in bestaande collecties, zodat ze up to date blijven. Kortom, de collectie is zo groot, zo gevarieerd en zo aan verandering onderhevig dat het letterlijk te veel is om op te noemen. Hier volgt een kleine impressie van de kwaliteit en diversiteit van onze collectie, ingedeeld naar de overeenkomst in uitgangspunten van de molens.

thematische

molenconcepten

Een molenconcept wordt altijd gemaakt vanuit één bepaald uitgangspunt. Zo zijn sommige molenconcepten gebaseerd op een thema, zoals leeftijden, kunst of bloemen. Onze Age Matters serie is een leeftijdenserie waarin voor alle kroonjaren tussen 1 en 100 één of meerdere kaarten zitten. Viert de jarige nou geen kroonjaar, dan kun je hem een handige kaart met draaischijf of stickervel sturen. Bij de Age Matters kaarten is er goed op gelet dat het design aansluit bij de leeftijd waarvoor de kaart bedoeld is. Natuurlijk heeft Paperclip ook andere thematische series zoals een flink aantal fotografie collecties, zoals Focus, Colour Splash en Galleria. Maar ook een humormolen (In the Comix) en een tekstmolen met mooie gedichtjes (Pretty Pastel). Naast alle reguliere wenskaartenseries, met kaarten voor elke bijzondere gelegenheid, hebben we nog een aantal extra collecties. 

stijl gebaseerde

molenconcepten

Een ander uitgangspunt voor een molenconcept kan een bepaalde stijl zijn. Zo is onze Glitter&Glamour molen gebaseerd op de uitbundige stijl van galafeesten. Zwart-witte kaarten met veel goud, en zilverfolie, voorzien van sprankelende kleurrijke glitter. De Colibri molen is geheel in aquarelstijl en bestaat uit prachtige natuur, tuin en buiten taferelen met schitterende bloemen, planten, vogels en andere dieren. Een andere stijl-gebaseerde serie is bijvoorbeeld Lovely Lines, waarbij verfijnde pentekeningen ondersteund door eigentijdse pastelkleuren en folie toepassingen een heel eigen sfeer creëren. Nog een ander voorbeeld van molenconcepten die uitgaan van een bepaalde stijl zijn Colour Crush en Savanna, die vooral uitgaan van de prints, kleuren en trends van nu.

Seizoenen variatie

Van oudsher is Kerst de tijd om iedereen die je lief is een kaart te sturen. Meer dan 25% van alle kaarten die per jaar verstuurd worden is nog altijd een kerstkaart. Daarmee is de Kerst en Oud en Nieuw voor wenskaartenretailers een ontzettend belangrijk verkoopmoment. Natuurlijk heeft Paperclip dan ook een zeer uitgebreid kerstassortiment met daarin ruim 45 verschillende collecties in allerlei soorten, maten, stijlen en prijsklassen.

Mixed emotions

De grootste collectie van Paperclip is de Mixed Emotions collectie. De Mixed Emotions collectie bestaat uit bijna 500 verschillende wenskaarten in 3 formaten: standaard, large en maxi. De collectie bestrijkt zo’n beetje alle denkbare rubrieken en gelegenheden waarvoor je een kaart zou kunnen sturen. Daarnaast zitten er voor al die gelegenheden kaarten in verschillende stijlen en prijsklassen in de Mixed Emotions collectie, zodat daadwerkelijk iedereen voor iedere gelegenheid een kaartje kan vinden. Daarmee is de Mixed Emotions collectie de onmisbare basis voor iedere wenskaartenretailer en vormt het fundament onder iedere succesvolle wenskaartenafdeling.

Laten we kennis maken