paperclip Stationery

Vanuit een grote passie voor papier biedt Paperclip, naast de wenskaartencollectie, ook een prachtig assortiment stationery. Binnen het stationery concept maken wij onderscheid tussen twee groepen, namelijk agenda’s en kalenders en de fashion stationery. De fashion stationery kan het hele jaar door verkocht worden en de agenda’s en kalenders liggen van ongeveer september tot en met januari in de winkels. Om de stationery collectie goed aan te laten sluiten bij ons standaard assortiment zijn de designs hiervoor afgeleid van onze mooiste en meest populaire wenskaartencollecties. 

Agenda’s & Kalenders

Binnen de agenda’s en kalenders is er een uitgebreide keuze. Er zijn niet alleen talloze designs om uit te kiezen, maar ook vele verschillende soorten, maten en indelingen. Zo zijn er hele kleine agenda’s die makkelijk meegenomen kunnen worden, maar ook juist grotere met een handige indeling waarin genoeg ruimte is voor alle leden van het gezin. 

De agenda’s en kalenders worden gepresenteerd in speciaal daarvoor ontworpen displays. Ieder jaar brengen wij meerdere displays uit met een grote diversiteit aan artikelen, waarbij iedere display een eigen stijl of thema heeft. 

Fashion stationery

Onze fashion stationery collectie bevat notitieboekjes, adresboekjes, pennen, potloden, schetsboeken, bullet journals en ga zo maar door.  Van prachtige bloemmotieven, grafische prints en vrolijk gekleurde designs tot en met artikelen die volledig bedekt zijn met een zacht vachtje of een stoere kurklaag, het is allemaal te vinden in ons fashion stationery assortiment. Deze artikelen zijn uitermate geschikt om cadeau te  geven. Doordat de designs zijn afgeleid van onze wenskaartencollecties kan er zelfs een bijpassende kaart bij worden gegeven om het perfecte cadeaumoment te creëren.

Laten we kennis maken